top of page

YO ONE

33BD07AD-EBF2-4336-86F1-F25A0E35CF06.png
About

ПОВЕЧЕ ЗА МЕН

Значи, брадър, роден съм в София и съм израстнал в Дружба. Още от малък, може би от 5,6,7-годишен, исках да бъда, и някак отвътре знаех, че ще бъда рапър.

Започнах да се интересувам от музика още от предучилищната възраст и след това продължих в НМУ "Любомир Пипков" до 6-ти клас, докато не ме изключиха от там. 

Когато стартирах официално кариерата си, започнаха и проблемите ми с наркозависимостта. Именно тя ме отведе до Големия, с когото започнахме активно да пишем и издаваме песни, след което стартирахме и да ходим по участия. След две години работа с него решихме да спрем съвместната работа и да продължим по своите пътища. Прецених, че имам всичко необходимо, за да продължа сам.

Купих си микрофон и Go Pro камера, за да записвам и снимам клипове. Бях убеден, че дрогата ми помага да бъда по-добър в това. В последствие обаче, тя започна да ми пречи да пиша музика. Тогава смятах, че се нуждая от по-големи дози, за да пиша отново, което ме докара до сериозна самоизолация и депресия. Организмът ми беше в много тежко състояние и един ден се озовах в спешното, съсипан от рутината и съдбата си. След това прекарах 7 месеца в рехабилитационен център, където отново усетих силата си и започнах да пиша музика.

Веднага след като излязох от центъра, записах следващата си песен "Нещата промениха се", която беше моят първи успешен опит да пробия. Видеото събра 15 000 гледания и от медиите се свързваха с мен за множество интервюта. 

Малко след това съдбата ме запозна с Бучката. Тогава, за пръв път, имах студио и режисьор на разположение, което ми беше повече от достатъчно, за да продължа да се развивам. 

След много работа и отрицателно време първият ми албум "По Средата" беше факт и за пръв път бях номиниран в "359 Awards" за дебют на годината, а две от песните ми в албума направиха по 40 000 гледания.  Песните ми започнаха да се появяват в един от най-големите български канали за музика и сякаш вече се изчистваше трудността да пробия на хоризонта... но отново бърках!

Решихме да приключим работа с Бучката и след като отново бях сам срешу всичко, изпаднах в повторна дълбока депресия.

След това реших да опитам за последно, и ето ни тук - дали ще успеем заедно?

Yo One - "По Средата"
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

"НЕЩАТА ПРОМЕНИХА СЕ"

bottom of page