top of page

МУЗИКА

33BD07AD-EBF2-4336-86F1-F25A0E35CF06.png
Media

СИНГЛИ

АЛБУМИ

НОВИЯТ АЛБУМ, 2023

ОТЧАЯНИЕТО РАЖДА ЗВЕРОВЕ

Песните, в които загубих всичко и едновременно спечелих всичко. “ОТЧАЯНИЕТО РАЖДА ЗВЕРОВЕ” е вторият ми студиен албум, в който разказвам за това как можеш да паднеш независимо от всичко. 

 

След като загубих работата си в звукозаписното студио, което ми даваше директен достъп до мечтите ми, се почувствах така сякаш всичко досега е било напразно. Виждах само негативното във всичко и отново изпаднах в дълбоката депресия. Чувствах се съблечен от таланта си да пиша и това ме убиваше. Сякаш всичко ми беше отнето. За да предотвратя връщането си към старите навици, реших публично да заявя, че спирам да се занимавам с музика, за да избягам от собствения си натиск. Това обаче не ми помогна. Чувството, че съм загубил всичко и себе си, се затвърди на 100%. Бях отчая. Бях изтощен. Провалът ме съпътстваше навсякъде, като нагласа. Чувствах, че сякаш светът ме рита, докато съм на земята. Един ден отчаянието ми се превърна в гняв. Превръщах ли се в звяр, или бях наранен? 

 

Гневът просто се превърна в решителност. Бях готов с решението да пробвам още веднъж, но този път да бъде както трябва. “ОТЧАЯНИЕТО РАЖДА ЗВЕРОВЕ” е моето възмездие срещу всичко, което ме спъва. Албумът е своеобразно продължение на “ПО СРЕДАТА” и едновременно коренно различен от него.

  • Spotify
  • Deezer
  • iTunes

2018

ПО СРЕДАТА

“ПО СРЕДАТА” е един албум за зависимостите. За тях, като болест. Разбрах го, веднага щом влязох в клинката. Дните ми преди това бяха изпълнени с възхваление към лошия начин на живот, но това се промени.

 

Започнах да пиша албума, без дори да осъзнавам, че създавам албум. Прекарах седем месеца в клиниката и това ми помогна да поема отговорност както за миналото си, така и за бъдещето си, защото утре зависи от днес. “ПО СРЕДАТА” е точно това - животът ми в Ада и пътят ми към Живота. В него е пълно с болка, вина и тъга, изразени чрез хумор и увереност, защото това е пътят, който избрах - да триумфирам. 

 

Чрез този албум искам да покажа накъде водят пороците и да покажа на хората, които се намират там, където бях аз, че винаги изход има.

  • Spotify
  • Deezer
  • iTunes

МУЗИКАЛНИ ВИДЕА

bottom of page